SecuOne-EPDM op plat en hellend dak in Hamme

SecuOne-EPDM van VM Building Solutions op twee daken in Hamme

Op twee daken in Hamme ligt er SecuOne-EPDM van VM Building Solutions. 185 m2 met een kwaliteitsvol EPDM-rubbermembraan. Strak, mooi afgewerkt en met 100 % garantie op waterdichtheid.

 

SecuOne-EPDM op hellend dak in Hamme

 

Alles kan met SecuOne!  

Dakwerker Marc Moesick gebruikte de bestaande dakopbouw, die bestaat uit roofing, als dampscherm. Daarop verlijmde hij de Powerdeck F 120 mm-isolatie met het vochtreagerende lijmschuim van Soudatherm Roof 250. Als laatste stap verkleefde hij op alle vier de dakvlakken het SecuOne-EPDM rubbermembraan.

 

 

 

 

Een levensduur van 50 jaar

SecuOne-EPDM op hellend dak in Hamme

Waarom gekozen werd voor SecuOne-EPDM? Omdat deze EPDM over heel wat bijzondere eigenschappen en kwaliteiten beschikt. Ten eerste heeft deze EPDM-rubber een dampdrukverdelende onderlaag. Zo bekomt u in no-time het ultieme strakke dak. Ook hebt u met SecuOne garantie op helderregenwaterrecuperatie. De PE-tapbuis met EPDM-slabbe zorgen voor een goed en waterdicht afwateringssysteem. De standaardrollen van SecuOne-EPDM zijn 1,37 m breed en 15,25 m lang. Compact, wat handig is voor u: de rollen zijn makkelijk transporteerbaar op het dak. Tel daar nog enkele andere eigenschappen bij zoals 100 % uv-, ozon- en I.R.-bestendig, zeer brandveilig en met een rekvermogen van 400 % en u weet onmiddellijk waarom u voor SecuOne moet kiezen. De doorslaggevende factor? Dat is de verwachte levensduur van minstens 50 jaar! 

 

 

 

SecuOne-EPDM van I.R.S-Btech op twee daken in Hamme

Sneller werken met Pre-tape

Wat als u sneller zou kunnen werken maar niet zou moeten inboeten aan kwaliteit? Het kan, en wel met de Pre-tape. De Pre-tape is een vooraf in de fabriek geplaatste nadentape, waardoor u tot wel 70 % sneller naden kunt maken. De overlapverbindingen blijven gegarandeerd 7,5 cm breed.

 

De twee eigenaars kunnen er hun Hamse mosterd om verwedden dat hun dak er voor de volgende generatie nog steeds goed bij zal liggen. 

 

 

 

 

 

 

Wenst u meer informatie over onze SecuOne-EPDM? Neem dan NU een kijkje op onze website of contacteer ons op info@irs-btech.be

 

 

Projectdetails

Bouwheer

Dhr. Van De Vyver en Mevr. Heyndricx

Aannemer

Marc Moesick VOF (Hamme)

Dakwerker

Marc Moesick VOF (Hamme)

Type EPDM

SecuOne

Type gebouw

2 privéwoningen

Plaats van de werf

Hamme

Grootte van de werf

Hellende daken: 120 m2 + platte daken: 65 m2

= 185 m2 alles samen

Type isolatie

Powerdeck F

Opleveringsdatum

15 september 2016